A basic tenet of a healthy democracy is open dialogue and transparency. Peter Fenn

Instruire online cu privire la dimensiunea interculturală a Educației Globale

Inspirat de Universitatea pentru tineret și dezvoltare din Mollina, Centrul Nord-Sud are placerea să lanseze următorul curs de e-learning pe dimensiunea interculturală a Educației Globale.

Pentru cei care au fost în Mollina și doresc să meargă mai departe în dimensiunile Educației Globale, cursul este o modalitate de a prelungi spiritul Universitatii pentru tineret si dezvoltare. Pentru cei care nu au fost acolo, veți face cunoștință cu spiritul de învățare a Centrului Nord-Sud.

Acest curs va avea loc de pe 10 noiembrie până pe 7 decembrie și tu poți aplica acum! Procesul de aplicare constă din două etape:

1. Depunerea formularului de aplicare online cu datele personale și organizaționale;

2. Descărcarea formularul de cerere MS Word și trimiterea acestui document completat prin e-mail la: icd@netuni.nl. Termenul limită pentru depunerea dosarului complet este 3 noiembrie 2014.

Doar cererile care sunt complete vor fi luate în considerare. Toți solicitanții vor fi informați despre faptul că au fost selectați pe 5 noiembrie 2014. Vă rugăm să rețineți că participarea la acest curs presupune o munca activă de colaborare de cel puțin 10 de ore pe săptămână, timp de patru săptămâni!

Va rugam să vizitați site-ul nostru pentru un alt curs privind Drepturile omului în dimensiunea Educației Globale. Curând, CNS va lansa un nou e-curs despre Cetățenia Democratică. Fiți atenți la anunțurile noastre și la site!

- Formularul de aplicare (eng)

- Site-ul trainingului online