A basic tenet of a healthy democracy is open dialogue and transparency. Peter Fenn

Seminarul de instruire pentru tineri din Călăraşi

30.09.2014
 
Seminarul de instruire pentru tineri din Călăraşi despre sursele de informare şi promovare a ideilor europene din Republica Moldova a fost un prim test pentru secretariatul Platformei.
 
În cadrul acestei platforme, Centrul de Resurse „Dialog-Pro”, împreună cu toţi membrii Platformei,  își propune să promoveze ideile europene, utilizand diverse mijloace – de la sursele de informare electronică, la training-uri, seminare, dezbateri publice, etc.

Lilia Snegureac, președintele Centrului de Resurse „Dialog-Pro” și secretar al platformei „Pentru Europa”, le-a propus tinerilor să creeze un club de europenistică, în cadrul căruia să valorifice cunoștințele obținute la seminar. Doamna Snegureac a specificat faptul că ședințele acestui club vor fi susținute de platforma „Pentru Europa” și de Centrul de Resurse „Dialog-Pro”.Lilia Snegureac.
„Am rămas plăcut impresionată de interesul pe care l-au manifestat atât tinerii elevi și studenți, cât și autoritățile locale. Seminarul a fost ca un test, care să ne arate că lucrurile pot fi schimbate. Este un semnal foarte bun. Am făcut un apel către participanți să fie și ei promotori ai ideilor europene”, a explicat