A basic tenet of a healthy democracy is open dialogue and transparency. Peter Fenn

Ttrainingul ”Prin comunicare spre angajament civic”


23.06.2016

Specialiștii în comunicare și relații publice din cadrul Cluburilor pentru Cetățenie Activă au participat pe 23 iunie 2016 la trainingul ”Prin comunicare spre angajament civic”.
 
Evenimentul a adunat la Chișinău 20 de persoane de la Costești, Ciolacu Nou, Elizaveta, Căușeni și Cahul, care pe parcursul unei zile au fost instruiți în domeniul comunicării. Participanții au învățat ce înseamnă o comunicare eficientă, care este rolul acesteia în cadrul unei organizații, care sunt principalele instrumente de comunicare sau cum pot realiza interviuri cu autoritățile locale, agenții economici și cetățenii din comunitate.

Lilia Snegureac, președinta Centrului ”DIALOG-Pro”, a salutat participanții la training, precizând că cele cinci Cluburi nu vor putea exista dacă nu vor avea parte de o comunicare eficientă. ”Tocmai din acest considerent am organizat acest training la care veți învăța multe lucruri interesante despre felul cum să mențineți interesul publicului pentru Clubul Dvs. Tot ce veți învăța va putea fi folosit pentru a asigura vizibilitate Clubului, dar și pentru a avea o comunicare eficientă cu cetățenii și cu autoritățile publice locale”, a spus Lilia Snegureac.