A basic tenet of a healthy democracy is open dialogue and transparency. Peter Fenn

Seminarul de instruire "Dimensiunea europeană a RM: opţiuni, mesaje, promovare".



Seminarul este organizat de Platforma Societății Civile „Pentru Europa”, în parteneriat cu Centrul Pro-european de Servicii şi Comunicare al BNRM. Participanții la seminar vor fi familiarizați cu terminologia din domeniu, cu modalitatea în care pot fi promovate valorile europene, dar și care sunt sursele de informare europeană, atât cele naționale, cât și internaționale.

Trainingul va avea loc vineri, 23 ianuarie 2015, în municipiul Chișinău și va fi în limba română. Agenda trainingului, dar și alte detalii despre locul desfășurării vor fi comunicate ulterior persoanelor selectate. Platforma Societății Civile „Pentru Europa” va acoperi cheltuielile de transport tur-retur ale participanților potrivit tarifelor oficiale la transportul în comun. Două pauze de cafea vor fi asigurate.

Sunt încurajați să participe membrii societății civile, reprezentanţi ai mass-media, bibliotecilor publice din localitățile rurale ale țării, expediind un email cu o scrisoare de motivare și date despre organizația pe care o reprezintă la adresa electronică proeurope.platform@gmail.com.

Data-limită de înscriere: 22 ianuarie 2015, ora 17.00. Alte detalii: 0 22 241 771