A basic tenet of a healthy democracy is open dialogue and transparency. Peter Fenn

Participarea femeilor tinere în procesele democratice: sesiune de instruire

Centrul Nord-Sud al Consiliului Europei invită la Prima ediție de Instruire a formatorilor asupra "participării structurate a femeilor tinere în procesele democratice".

Această nouă activitate este deschisă tinerilor formatori și /sau celor care lucrează cu tinerii, cu vârste cuprinse între 18-30 de ani, care sunt implicați în mod activ într-o organizație de tineret sau femei, într-un proiect sau inițiativă care vizează participarea tinerilor în guvernarea democratică, procesul de luare a deciziilor și /sau elaborarea de politici. Pot aplica cetățeni ai Statelor-membre ale Consiliului Europei, inclusiv din Republica Moldova.

Scopul acestei activități este de a spori participarea femeilor tinere la viața politică, pentru a sensibiliza femeile tinere din Europa și din țările din regiunea Mării Mediterane pe principiile de participare structurat în procesele democratice și de a instrui tinerii lideri de a promova emanciparea femeilor.

Evenimentul va avea loc în perioada 20-27 septembrie 2015, la Mollina, Spania, în cadrul celei de-a 16-a ediții a Universității de Tineret și Dezvoltare.

Limba de lucru - engleza.

Termenul-limită pentru aplicare - 6 august 2015.

Nu există taxă de participare. Organizatorii vor acoperi cheltuielile de cazare și alimentare pe durata cursului de instruire și, în măsura posibilității, costurile de călătorie până la destinație.

Participanții vor suporta personal cheltuielile pentru deplasare în interiorul țării.

Găsește toate detaliile în cererea de aplicare și formularul de aplicare.

Cererea de aplicare / Call for applications

Formularul de aplicare / Application form

NSC Facebook https://www.facebook.com/NSCentre/posts/943359802372966:0